vrijdag 27 februari 2015

De Cacao Challenge.

Het begon heel onschuldig. Een foto op Facebook, gevolgd door een filmpje, gevolgd door een reactie filmpje. Voor we het wisten, zaten we aan tafel na te denken over hoe we de chocolade zouden neerleggen, zodat het goed in beeld zou komen. Ik had er al meteen spijt van. Het was geen goed idee. Dit zou mis gaan. Alleen al het feit dat ik dit met Syd deed, was een slecht idee.
Ik houd van chocola. Ik ben echt een chocolademonster. Ik kan veel weerstaan, maar chocola gewoon niet. Ik moet ook iedere dag chocola hebben. En dat is minder handig. 
Maar voor een wilde chocola challenge, duik ik dus niet weg. Dit kan ik aan, dacht ik.
Ik had het zo fout. Het was verschrikkelijk. Het vieste wat ik ooit gegeten heb. En het was 1 keer, en nooit, NOOOOOIT meer.
Maar aangezien veel van mijn Facebook vriendjes toch wel een beetje fan zijn van de publiekelijke discussies, wilde we deze hel ook publiekelijk maken. Ja, het is een vernedering, de chocola zit overal, maar we delen het toch.
We hopen dat jullie dit net zo grappig vinden als wij het ook vinden. Ik wil graag mijn liefdevolle partner Syd Horster bedanken, ook voor het editen. 
En voor de lieve lezers: Enjoy, kies wie gewonnen heeft en try this at home. En film het dan ook, kunnen wij ook lachen.

Zo, en dan is het nu echt tijd voor het filmpje: De Cacao Challenge!

6 opmerkingen: