maandag 31 augustus 2015

Het is weer maandag #1: Een mond vol met Disney.


Hallo! Welkom bij de eerste 'Het is weer maandag'. Heb je een leuke dag? Of een zware dag? Of een: jeetje ik heb nu al geen zin meer in het leven-dag?
Ik ga vandaag beginnen aan mijn nieuwe, gezondere leven. En ik moet hard aan de studie om voorbereid te zijn op mijn lessen (what else?). Dus het echte leven is weer begonnen en ja, het is best even moeilijk om mijn heerlijke vakantie en alle Grey's Anatomy en 4JIM (KIJKEN) afleveringen te vergeten. Maar ik heb ook wel weer zin om heel hard aan het werk te gaan. Ik vind het derdejaar doodeng, maar ik ben ook heel enthousiast (lekker bipolair weer).

Voor deze eerste maandag heb ik een video voor jullie. Ik heb de laatste tijd alleen maar Vlogs opgenomen (die ik zelf heeeeeel leuk vind om te maken en die echt nog niet gaan stoppen), maar het werd ook wel weer eens tijd voor een normalere video. Dus daarom is hier: Een mond vol met Disney.
Ik heb met Romy zo veel lol gehad toen we dit gingen filmen! Het bewerken was iets minder lollig en duurde wat lang, maar ik ben hoe dan ook best tevreden met het resultaat.
Hopelijk maakt dit je maandag iets beter, want dat is immers het doel. En misschien was je zelf iets geslaagder in de Disney-liedjes raden dan wij ;)
En ik hoop dat jullie dit een leuke video vinden, want ik ben van plan om meer van dit soort video's op te gaan nemen (klasgenoten, BEWARE). 

Heb een fijne (rest van je) dag allemaal! Laat maandag het niet verpesten en geniet!

zondag 30 augustus 2015

Als je dromen je niet doodsbang maken, zijn ze niet groot genoeg.


Met steeds een andere musical in mijn oren fiets ik naar werk/school/de stad/de plek waar ik moet zijn. Uitgebreid playback ik mee met de rol die ik op dat moment 'speel'. Ik heb al helemaal bedacht hoe ik, als stage, gecast word voor Parade die in het Circustheater gaat spelen. En hoe ik dan eigenlijk als Swing aangenomen was, maar uiteindelijk bij de premiere de rol van Lucille moet overnemen van Celinde Schoenmaker die ziek is geworden. En hoe ik daarna in de tourende productie van Bombshell de rol van Marilyn Monroe speel. Dat is geen echte productie, maar in mijn hoofd heb ik helemaal tot in de puntjes bedacht hoe elk nummer er uit moet zien op het toneel en wat voor kostuums ik dan aan heb.
In een ander scenario ben ik stagiaire in Bare van het M-Lab en mag ik de rol van Ivy spelen. Of maakt Ramaekers Entertainment een remake van Lelies en/of Love Story en heb ik de hoofdrol.
En in mijn wildste fantasie ben ik gecast voor de rol van Elphaba in de film van Wicked toen ik vorig jaar in New York was. Ik heb alles achtergelaten en ben naar New York verhuisd, om samen met Emma Watson en Zac Efron die film te gaan maken. Niet veel later ontmoet ik Robert Pattinson en we wonen samen in onze prachtige studio in New York, terwijl ik in de Broadwayversie van Elisabeth en daarna in Frozen de Musical speel.
Mensen staren me aan terwijl ik beltend zonder geluid langs fiets, maar zij snappen niet hoe belangrijk het is dat ik deze noot perfect zing.... Dit is het moment waar ik me voor het eerst voorstel aan het publiek!
Aangekomen op de plek van bestemming gaan het nummer en mijn dagdromen op pauze. Op de terugweg gaat het weer verder, maar nu weer even door met het echte leven. Dat echte leven waar ik al op de helft van mijn studie zit, terwijl ik nog lang niet klaar ben voor het grote publiek. Dit jaar moet ik audities gaan doen voor stages, maar ben ik daar wel goed genoeg voor? Ga ik mezelf niet compleet voor schut zetten, omdat ik denk dat ik het kan en eigenlijk verschrikkelijk ben? Wie zegt mij wat ik waard ben?
Natuurlijk ga ik die audities wel doen. En stiekem droom ik nog steeds dat het bij mijn eerste auditie gelijk raak is, maar ik weet eigenlijk zelf ook wel dat er nog veel afwijzingen zullen komen voor ik misschien een keer slaag. En dat ik nog harder moet werken en nog beter moet worden voor ik een kans wil maken. Dat harder werken houd helaas in dat ik honderd saaie toonladders op een dag moet zingen en elke keer opnieuw en opnieuw en opnieuw die noot moet proberen en soms makkelijkere nummers moet kiezen die ik eigenlijk heel saai vind. Het betekent dat ik nog duizend keer moet falen en mezelf steeds moet aanhoren hoe ik iets nog niet kan zingen voordat ik misschien de kans krijg om 1 van de nummers die ik altijd luister zo goed te kunnen zingen als ik ze in mijn hoofd hoor. En hoewel dat niet echt motiverend is, weet ik dat ik toch wel door gaan. Want de dagdromen zijn er, en ze zijn te hysterisch voor woorden, maar ik kom er niet vanaf en ik zal niet rusten tot ik ze waargemaakt heb.
Dus fiets ik met mijn mond open over straat en boeit het me niet hoe mensen naar me staren. In die 20 minuutjes op de fiets ben ik even wie ik ooit droom te worden. Ik ben nou eenmaal een dromer en dat zal ik altijd blijven. En als je dromen je niet doodsbang maken, zijn ze niet groot genoeg.

vrijdag 28 augustus 2015

De laatste zonnestralen.


Nou, dat was weer een heftige dag. Ik heb, in plaats van de laatste dag waarvan ik vond dat ik vakantie had, de hele dag hard gewerkt. Na de opstart van het nieuwe schooljaar had ik alweer bergen werk te doen, dus ik heb vandaag al zoveel mogelijk gedaan. Mijn TE DOEN-lijst is alweer een pagina vol en ook mijn rooster heb ik compleet volgestouwd met tijd voor studeren en sporten. 
Dus ik heb het lekkere weer vandaag helemaal niet meegekregen. Gelukkig was dat lekkere weer er vorige week ook al. En toen had ik nog tijd om wat leuke, nieuwe, vakantie items te shooten! Voor als jullie nog inspiratie nodig hebben voor de laatste zonnestralen.Shirt: Sheinside (similair HERE & HERE), Rokje: Primark (similair HERE & HERE), Schoenen; H&M), Zonnebril: Pull & Bear.


Dit shirt heb ik denk ik een jaar geleden gekocht en ik heb hem echt stuk gedragen. Hij zit zo lekker en ik kan hem echt altijd aan. Bij een fancy outfit past ie goed, maar ook als lekker sloebie-outfit (en die zijn toch altijd extra lekker). Ik ben sowieso trouwens verslaafd aan shirts met streepjes. En in deze schoenen heb ik deze zomer echt geleefd. Ik heb ze in Rhodos gekocht en ze zijn eigenlijk een maat te klein. Maar ik vind ze zo leuk dat ik doorgelopen heb tot ik ze uitgelopen had (ja, de blaren waren intens). Ze maken iedere outfit net een beetje anders.

De lippenstift van Sephora <3 td="">
Zo te zien wordt het de komende tijd niet meer echt lekker zomerweer en was dit de laatste zomeroutfit. Vind ik stom :(.
Ik ga weer snel door met mijn TE DOEN-lijst af te werken. Zijn jullie alweer hard aan het werk?

maandag 24 augustus 2015

Het is weer maandag.

Versuft kijk ik om me heen. Ben ik nou alweer in slaap gevallen? (Ik lag de hele metrorit ook alweer te knorren, no judging). Ik heb deze rit al zo vaak door het raam gezien, dat het interessanter is om naar andere mensen te kijken. Er zijn niet echt hele vreemde types in de tram vandaag. Iedereen is vrij normaal. Ik zou die schoenen persoonlijk niet aangetrokken hebben, maar dat is een detail.
Hetgeen wat eigenlijk het meeste opvalt is dat iedereen er net zo verlept en uitgeput uit ziet als ik. Mensen gapen, wrijven in hun ogen. En ik kan alleen maar denken: 'Monday hit us hard again'.
Voor veel mensen is dit waarschijnlijk de eerste maandag na de vakantie. Ik vind zelf dat ik nog drie dagen vakantie heb omdat ik nog twee dagen "vrij" ben (3 hoeraatjes voor avondwerk en overdag series kijken), maar ik moest vandaag wel weer naar school. Ik was namelijk buddy (hé buddy!) en begeleidde de nieuwe eerstejaars bij hun allereerste dag.

Dit 'Les Miserables' moment kon ik jullie niet onthouden.
En terwijl ik vandaag niet eens zo heel hard gewerkt heb (oké wel echt een grote wandeling door de stad gemaakt en energie in andere mensen gestoken enzo, maar dat terzijde) en toch ben ik alweer helemaal ingestort. Het regent, ik ben moe, ik heb honger en monday's a bitch.
Heeft iemand eigenlijk ooit naar maandag's kant van het verhaal geluisterd? Eigenlijk is het heel zielig. Iedereen heeft al een mening over maandag, voordat ie er is. En hoe erg hij (ik heb maandag bij deze mannelijk verklaard) iedere keer weer ook probeert om het goed te maken, iedereen heeft van tevoren al een hekel aan maandag. En eigenlijk is dat heel zielig. Maandag kan er ook niks aan doen. Maandag wil gewoon bestaan, meer niet.
Ook vandaag heeft de heftige regenbui op maandag ons maar heel even opgehouden. En hij probeerde toch zo veel mogelijk zon mee te sturen. Dat dat resulteerde in intens bipolair weer (regen maar wel hitte), kon hij ook niks aan doen. Maandag is gewoon een beetje minder handig (net als ik).
Maandag doet ook alleen maar z'n best. En ik wil hem een handje helpen om een iets minder gehate dag te worden. Ik wil iets doen op maandag op mijn blog (hoor ik daar nou een belofte aankomen, Britt. Zou je dat nou wel doen?) waardoor jullie gemotiveerd of geïnspireerd worden. Of in elk geval iets wat je laat lachen op de donkere en helse maandag(ochtend, maar dat is een iets te heftige belofte).
Misschien hebben jullie wel gezien dat ik al een paar maanden geen maandelijkse favorieten meer plaats, misschien ook niet (ook prima). Maar, ik plaats al een tijdje geen maandelijkse favorieten meer ;). Het werd meer een moetje dan een leuk artikel om te plaatsen en het inspireerde me niet meer. Is deze belofte dan niet heel dom, Britt? Ja, dat is het.
Maar ik wil graag de komende tijd proberen om op maandag iets op mijn blog te gooien dat leuk en gezellig en motiverend is. Dus niet mijn normale 'ik-houd-van-zeuren-en-mijn-leven-is-zo-zwaar'blogs, maar iets wat aanzet toch geluk. Dat kan een video, een foto, een quote, tips & tricks, of een heel sfeerverslag zijn, whatever. Iets dat mijn en jullie maandag weer een beetje beter maakt.
Over een naam voor deze column heb ik lang gebrainstormd, maar ik kwam niet verder dan: 'Maandag is aardag', 'Maandag gaan-dag' en 'Motivational Monday' (gejat van Sprinkle of Glitter Louise). Niet echt een succes dus.
Uiteindelijk koos ik voor de simpele doch krachtige naam: 'Het is weer maandag.'
Ik lig intussen heerlijk in bed deze blog te typen en te genieten van een kopje thee. En ik heb zin in dit schooljaar. En in nog een aflevering Grey's Anatomy.

vrijdag 21 augustus 2015

These concrete stairs.

Ik houd van deze foto!

Het is eindelijk weer tijd voor een outfitpost! Romy en ik hebben er echt weken over gedaan om eerst samen leuke outfits voor de zomer bij elkaar te sprokkelen en om dan vervolgens elkaar na de vakantie weer op te zoeken om ze ook op de foto te krijgen.
We hadden elkaar eigenlijk stiekem beloofd om op vakantie foto's te maken, maar we vonden 38 graden allebei te warm. Met 38 graden ben ik verlept en heb ik geen zin om make-up op te doen of leuke kleding aan te trekken. Dan is het een wonder als ik überhaupt al kleding aan heb (IEL).
Dus vandaar dat we very excited waren toen we gisteren ochtend om 11 uur weer onze camera's erbij konden pakken en op zoek konden gaan naar mooie plekjes.

Trui: Primark mannenafdeling (similair HERE & HERE), T-Shirt: H&M, Rok: Pull&Bear (similair HERE & HERE), Schoenen: Primark (similair HERE & HERE), Zonnebril: Pull&Bear.


Doordat ik weer tijd heb 's ochtends om me fatsoenlijk aan te kleden, ben ik weer lekker aan het experimenteren met kleding. Dit rokje heb ik in de sale gekocht en echt heel veel gedragen. En om er dan deze trui boven aan te doen (waar ik btw in woon, alweer), vind ik toch lekker anders. Zeker lekker met dit weer. Als je, net zoals ik, de hele dag op een plek blijft hangen, kan je lekker afwisselen tussen trui aan en trui uit (I did that all day).

Hoe dan ook, alles aan deze outfit is nieuw, dus jullie snappen dat ik lekker los ben gegaan en dat ik nu op bij elkaar gebedeld geld leef. Ach ja, dat heb je in de zomer. (SPEND ALL THE MONEY). Ik heb in elk geval een lekkere verzameling nieuwe kleding :).

maandag 17 augustus 2015

Vlog: Zwerrie-date.


Mijn belofte van gisteren wilde ik gelijk gaan nakomen. Ik wil meer gaan vloggen en daar begon ik gisteren mee.
Mijn vriendengroep noemt zich 'De Zwerries' (vraag me niet waarom) en gisteren gingen we gezellig met een deel eten (bij Hoender en Hop in Den Haag op de Grote Markt, dikke aanrader) en naar de show van onze mede-zwerrie in Duinrell kijken. En natuurlijk was mijn camera mee op stap.
Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om steeds meer vlogs te krijgen. Ik vind het in elk geval SUPER LEUK!

zondag 16 augustus 2015

De 'begin van het jaar-motivatie kick'.


Over 2 weken begint de school alweer! Het is bizar hoe snel de vakantie gegaan is. En ik maar denken dat ik alle tijd van de wereld had. En na wekenlang op de bank liggen, me volvreten, honderden afleveringen Grey's Anatomy kijken en een beetje leuke dingen doen, ben ik er wel weer klaar voor om hard te gaan werken. Ik lijd aan de 'begin van het jaar-motivatie kick'. Dit heb ik ieder jaar. Het is de motivatie kick om hard te werken, echt eens georganiseerd te zijn en geen geld en tijd te verspillen aan onzinnige dingen. Deze motivatie-kick is er alleen als school nog niet begonnen is en ik kan je nu alvast vertellen dat het over 2 weken waarschijnlijk zo weer verdwenen is.
Maar voor nu heb ik allemaal wilde en goede plannen om een georganiseerd en gezond schooljaar tegemoet te gaan.

1. Meer sporten.
In november moet ik een solo-concert doen met daarin een dans+zang nummer (dan moet je dus zingen en dansen tegelijk) en ik weet nog niet hoe goed ik daarin ga zijn. Ik weet in ieder geval dat ik, met de conditie die ik voor de zomer had, waarschijnlijk het eind van het nummer niet haal. En daar komt ook nog eens bij dat ik de afgelopen anderhalve maand geen inspanning mocht leveren en dus dat kleine beetje getraindheid (dat is geen woord) dat ik had, verloren ben. Als ik mijn nieuwe rooster moet geloven, heb ik genoeg tijd volgend jaar om iets uit te gaan voeren en er zijn gratis train-machine-dingen op school om me erbij te helpen. Dus je zou denken dat er niks is wat me hiervan gaat weerhouden, toch?

2. Gezonder eten.
Ik hoor jullie denken: 'Britt, dit is echt al de honderdste keer dat je op je blog zet dat je af gaat vallen en it didn't happen.' Ik weet het. Ik schaam me diep. Ik buig altijd weer voor de chocola en de chips en de gezelligheid. Ik ben zo slecht in gezond eten. Extra sporten gaat nog wel, maar dat eten...
Het grootste probleem is eigenlijk dat ik ten eerste geen tijd en/of zin heb om te koken en boodschappen te doen, dat is al redelijk problematisch. En ten tweede weet ik gewoon niet wat ik wel en niet kan eten en in welke hoeveelheid.
Maar ik wil dit jaar echt stappen ondernemen om beter te gaan eten. Ik heb me ingeschreven bij Hello Fresh, een bedrijf dat verse producten bij je aflevert in precies de goede portie. Ik hoop dat dat me zal helpen ook echt goed avond te eten, met groente. En misschien ga ik koken dan ook meer waarderen (ik betwijfel het nog steeds). En daarnaast is er een gratis diëtist bij mij op school aanwezig (I know, droomschool). En ook al vond ik zelf altijd dat ik dat niet nodig had, is het misschien toch wel handig om daar eens gebruik van te gaan maken. En misschien lukt het me dit keer dan echt.

3. Een agenda/dagboek bijhouden.
Mijn lesrooster wordt automatisch in mijn Mac Agenda geladen, wat natuurlijk super handig is. Dus eigenlijk maak ik daarin al mijn planningen en is dat mijn agenda. Daarnaast had ik altijd een boekje voor school waar ik aantekeningen van lessen in maakte.
Dat houd ik zo, want het was erg handig. Maar ik mis nog 1 ding in deze wat ik ooit wel in een agenda deed: herinneringen bewaren. Natuurlijk maak ik wel foto's en zet ik dingen op Facebook. Maar er zijn zoveel leuke herinneringen die ik vergeet. Het lijkt mij heel leuk om van mijn notebookje een soort dagboek te maken. Dus zoals ik per dag aantekeningen maakte, ook quotes erin te schrijven, foto's uit te printen of bijvoorbeeld bioscoopkaartjes in te plakken. Ik ga zoveel naar het theater dat ik niet eens meer kan onthouden waar ik allemaal geweest ben. Het lijkt me heel leuk om dat op deze manier een beetje te onthouden.
Waarschijnlijk ben ik hier straks veel te lui voor, maar het is een ambitieus idee.

4. Minder geld en tijd verspillen aan nutteloze dingen.
Ik houd van zitten. Ik kan echt uren in de kantine zitten en aanhikken tegen dingen die ik eigenlijk moest doen, waardoor ik het 's avonds ineens heel druk heb. Ik zou echt zoveel op school kunnen doen, maar ik ga liever even de stad in om koffie te halen. En zo verspil ik eigenlijk heel veel geld en tijd. In de ideale situatie, zou ik alle tijd die ik nodig had voor dingen, overdag inplannen. Dus op school zo veel mogelijk werk doen, zodat ik 's avonds tijd heb om rustig te koken en dan op de bank te ploffen en zo up-to-date te blijven met series en films.
Helaas wint de gezelligheid het vaak van het studeren. En is er 's avonds niemand die me overhaalt om toch even mee te gaan. Of die mij aanzet tot een bezoekje aan de Bagels en Beans. Maar het is weer het proberen waard.

5. Meer vloggen.
Ik ben verslaafd aan mijn nieuwe camera en ik vind vloggen zo ontzettend leuk. Ik snap niet zo goed waarom, want in mijn blogs kan ik mijn leven nog iets interessanter maken dan het is en in een vlog laat ik zien hoe het echt is (dus echt niet zo interessant), maar ik vind het gewoon heel leuk om heel mijn leven online te zetten of zo. Ik zou daarom het liefste vanaf nu wekelijks gaan vloggen.
Helaas betwijfel ik of mijn schoolgenoten en vooral mijn docenten dat erg op prijs zullen stellen. Ik wil niet mensen filmen die liever niet op beeld willen komen en om altijd met een camera in je hand lessen te volgen is ook niet echt handig lijkt me. Daarnaast kost monteren zoveel tijd wat ik niet ga hebben.
Maar toch zou ik het liefst veel meer vloggen. Ik kan niet beloven dat ik iedere week iets leuks ga doen, waar ik een vlog van kan maken. Maar het lijkt me wel heel leuk om meer dingen te gaan filmen. Al zijn het kleine dingen, een avondje weg of whatever. Het lijkt mij een heel leuk idee en maakt mij heel enthousiast. Wat vinden jullie?

Zoals ik al eerder zei, deze dingen maken me nu enthousiast, maar ik ben ze waarschijnlijk tijdens mijn eerste schooldag alweer vergeten. Maar hoe dan ook heb ik best wel zin om weer naar school te gaan. Ik ben op de helft van mijn opleiding! En ik ga me de komende tijd dus richten op mijn solo-concert, waar ik echt super veel zin in heb.
Dit had weer een korte blog moet worden (punt 6. kortere blogs schrijven) maar dat kan ik weer eens niet. Ik ga nog even door met van mijn vakantie genieten en een soort van de uren proberen te werken die ik de afgelopen weken niet gewerkt heb.

Hebben jullie al plannen voor na de vakantie?

zaterdag 15 augustus 2015

De charme van uitgaan.


Ik ben een saai mens. Schijnbaar. Mensen vinden mij altijd een saai mens. Waarom? Omdat ik van slapen en films kijken houd. Omdat ik liever lekker op de bank zit dan ergens heen ga. Omdat ik uitgaan saai vind, daarom ben ik een saai mens.
Gisteren trapte ik er weer in. Ik zat heerlijk op de bank, met mijn japanse puzzel, ik ben zo verslaafd dat het niet meer oké is, een zak chips, doritos sweet chili kan ik gewoon niet weerstaan, en Insurgent, ik ben een film-herkijken, ik kijk liever films 1 of 2 of 3 of 10 keer, dan dat ik een nieuwe kijk, toen mijn zus me whatsappte of ik mee ging stappen die avond. Ik was niet gelijk enthousiast. Stappen maakt me niet gelijk enthousiast. Ik ben een slaper en een bankhanger. Ik heb niet altijd zin om actief te zijn. En toen kwam die gedachte: 'Misschien wordt het wel heel leuk. Lekker dansen, honderd mannen die me omringen en vragen om mijn aandacht, lekkere drankjes. Zo slecht kan het toch niet zijn?' Dus voor ik het weet sta ik in de Danzig, met leuke outfit inclusief rode lippenstift. Wijntje in mijn hand, ik blijf niet zo'n wijndrinker, ik krijg zo'n dorst van wijn, doe mij maar gewoon cola, struikelend over mijn eigen voeten, ik snap niet hoe je moet dansen op die muziek met zo weinig ruimte, ik kan alleen met mijn voeten stampen en hopen dat mijn armen en mijn torso normaal meebewegen, met honderd mensen tegen me aan, er was een moment dat een man me van achteren greep..., en met een temperatuur van minstens 100 graden. En ik verveel me. Het was echt wel leuk, een half uurtje, ik sta hier nu iets meer dan een uur en ik kan me er niet meer toe zetten om het leuk te vinden. Het is al kwart over 1, en ik ben standaard gewoon om 12 uur moe, ik snap de effecten in de muziek niet, zit ik er net lekker in, is er weer zo'n weirde pauze waarin ik helemaal instort, en ik heb geen 100 mannen om me heen, ik heb er wel 1 impressed door mijn shuffle-moves, maar daar bleef het ook wel bij. Ik stap een beetje op de muziek en kijk om me heen. Wat doen al die mensen hier? Sommigen gooien zich helemaal in het dansen, maar ik zou dat nooit zo de hele nacht volhouden. Maar de meesten staan maar een beetje, wiegend op de muziek, om zich heen kijkend. Er is niks om naar te kijken. Ik kijk liever naar TLC. Dus om kwart over 1 ben ik er wel weer klaar mee. Ik ben er weer ingetrapt. Ik ben uitgeput, compleet bezweet, zwoksels, zwug, zwip, zwalles, uitgedroogd, ook al heb ik drankjes gedronken van 4 euro......, en verveeld. En dat ik dan de party-pooper ben, omdat mijn zus me echt niet alleen naar huis laat rijden, wat kan er gebeuren?, vind ik natuurlijk echt super vervelend. Maar ik wil gewoon echt graag naar bed. Ik vind het gewoon te saai om uit te gaan.
Is het gek dat ik me meer vermaak thuis? Met chips, cola, lees: thee, en films of een goed boek, at the moment: The Gift van Lewis Hyde, aanrader (zelfs na alleen de inleiding gelezen te hebben)? Thuis kan ik een hele fles drinken halen voor de helft van 4 euro. Thuis kan je elkaar tenminste verstaan als je iets zegt. En kan je je ogen eruit lachen, omdat je de grap gehoord hebt die de ander vertelde.
Ben ik saai als ik het leuker vind om gewoon een normale avond te hebben met vrienden? Zitten, praten, vreten en samen zijn? In plaats van in een kringetje staan te dansen, moeten letten op mensen die compleet dronken zijn of zomaar met iedere man mee zouden gaan en je volstoppen met veel te dure alcohol? Het ligt niet aan het gezelschap, want die is hetzelfde in beide situaties. Het gaan om de plek. Ik snap niet de charme van uitgaan. Ik vind er gewoon weinig aan.
Vroeger schaamde ik me daar altijd voor. Ik was een tiener, ik moest toch houden van uitgaan, zoals iedereen dat schijnt te doen? Ik hoor er niet bij als ik uitgaan niet leuk vind.
Nu heb ik mijn mening veranderd. Ik vind het gewoon niet leuk. Dan ben ik maar een saai mens. Ik geniet van andere dingen. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk en ik vind dit niet leuk. Dat is oké. Ik houd van slapen en vreten en lachen. Dat maakt me niet saai. Dat maakt me anders.

maandag 10 augustus 2015

Vlog: Rhodos 2015.


Stel je voor, zon, zee, een eigen villa met enorm veel sfeer, een zwembad, duizend boeken en japanse puzzels en rust. Dat was mijn heerlijke week in Rhodos.
Natuurlijk nam ik mijn camera mee op mijn reis. En op de een of andere manier vind ik filmen persoonlijker dan foto's maken.
Het is niet echt een vlogvlog, maar ik vind deze manier van filmen wel heel fijn en leuk. Ik hoop jullie ook. Ik ben ondertussen alweer 2 weekjes terug in het koudere Nederland en vind het heerlijk om zo op deze manier na te genieten.
De namen van de plekjes en restaurants enzo heb ik natuurlijk niet onthouden, sorry daarvoor.


zondag 2 augustus 2015

Vlog: MusicalCamp 2015.


Het is even stil geweest hier op mijn stukje internet en dat was niet echt wat ik beloofd had. Maar ik ben een weekje in heerlijk warm Rhodos geweest, meer daarover later (waarschijnlijk volgend weekend). En ik was nog geen 12 uur terug, of ik reed alweer door de stromende regen naar Loon op Zand. Daar had ik me niet zo op voorbereid, de regen, maar het mocht de pret niet drukken. Ik heb daar 3 heerlijke dagen mogen spenderen. Sterker nog, ik ga morgen weer terug om nog een handje mee te helpen. Ik kan het toch ook niet missen.
Ik had vorig jaar beloofd te vloggen en heb dat toen niet gedaan, dus hopelijk heb ik dat nu een beetje goed gemaakt. En ik hoop dat ik met deze vlog ook de sfeer van MusicalCamp weer geef, want dat is het belangrijkste eigenlijk.

Ik zal er verder niet bijvertellen hoeveel ruzie ik vandaag had met iMovie (ik was in staat om te gaan liggen en ontspanningsoefeningen te gaan doen en ik heb geschreeuwd tegen mijn laptop, meerdere keren). En ook hoe ik mijn camera soms niet scherp kreeg (beginner, het spijt me echt). Maar verder, hoeveel gedoe het ook kostte, ik ben best een beetje trots op deze vlog.

Ben je enthousiast? (Ja natuurlijk!) Kijk even op www.kampvakanties.nl